Notícies del lloc

Convocatòria Curs de Comunicació 2.0 per a entitats - novembre 2015

 
Imatge Administradora Moodle
Convocatòria Curs de Comunicació 2.0 per a entitats - novembre 2015
per Administradora Moodle - dijous, 26 novembre 2015, 17:45
 

Curs de Comunicació 2.0 per a entitats - PFAVC

Com és la presència d'una entitat en el món del Social Media? Quines són les estratègies de l'entitat? I quines xarxes podem escollir per comunicar la nostra acció?

Aquest curs us presentarà estratègies i eines per millorar la comunicació en línia de la vostre entitat, treballareu els següents mòduls:

  • La web 2.0, el pla de comunicació i la terminologia utilitzada. El concepte de la web 2.0 ha influït molt perquè hagin sorgit moltes eines i xarxes socials dins Internet. Abans de fer-les servir, cal una planificació i entendre bé tots els termes.
  • El procés de planificació. Abans de posar-se a escriure continguts a les xarxes socials, cal pensar una planificació per arribar a estar en el canal adequat.
  • Les accions a realitzar. La qualitat del contingut és tan important com la planificació. La classificació del contingut mitjançant etiquetes us pot ajudar a estendre el contingut, o no. Utilitzar les eines correctes de community manager també us ajudarà.
  • L'impacte. Si voleu analitzar les accions realitzades, cal passar per les estadístiques. Però sobretot, abans, cal entendre-les bé. Això us ajudarà a determinar si la vostra estratègia és vàlida o no.

El curs es dirigeix a entitats que utilitzin la plataforma http://blocs.xarxanet.org o una Wordpress molt semblant, que vulguin millorar el seu blog i aprofundir en alguna de les temàtiques del curs.

Per més informació, contacteu amb dospuntzero@xarxanet.org.