titol

Podem definir des d'aquesta secció del tauler les opcions dels comentaris del nostre web.
 • Opcions per defecte per a les entrades
  Definim si les entrades (publicacions en les seccions) poden ser comentades per altres usuaris, entre altres opcions

  opcions de discussió

  Intenta l'enviament de notificacions a tots els blocs enllaçats en l'entrada:Notifica a tots els blocs que enllacen amb l'entrada - Si marqueu aquesta casella, WordPress enviarà automàticament una taula de ping a un lloc o article que has vinculat en el missatge. La menció d'aquest lloc o article es mostrarà a la secció de comentaris, si és que el lloc permet els "retropings" (en anglès pingbacks). La notificació es produeix durant el procés de publicació de l'entrada.

  Permet notificacions d'enllaç des d'altres blogs (retropings i retroenllaços): Si marqueu aquesta casella, WordPress acceptarà els pings d'altres llocs que poden fer referència a un article del teu lloc web.

  Permet a la gent fer comentaris a les noves entrades.
  Marqueu aquesta casella si voleu permetre per defecte, els comentaris a les noves entrades que publiqueu. Recordeu que això es pot anul·lar quan s'està creant o editant una entrada. Els comentaris també poden ser controlats quan un article passa a ser "privat". En aquest cas, es requereix la contrasenya correcta per a permetre l'enviament d'un comentari.

 • Altres opcions de comentaris
  Si permetem que els navegants puguin comentar les nostres publicacions, hem de configurar de quina manera ho permetrem: permetem que comentin usuaris anònims, moderem les entrades, ...

  opcions de discussió

  L'autor del comentari ha d'emplenat el nom i el correu electrònic: Marqueu aquesta casella com una forma d'obligar a l'autor del comentari a que digui el seu nom i el seu email. Es una forma de legitimar els autors dels comentaris i comprovar que no es tracta d'un correu brossa.

  Els usuaris han de registrar-se i identificar-se per a comentar: Si aquesta casella està marcada, només els usuaris registrats podran escriure comentaris en la web.

  Automàticament tanqueu els comentaris en entrades de fa més X dies: Marqueu la casella i introduïu el número de dies (per exemple 14 dies) per a que WordPress desestimi de forma automàtica els comentaris que no han estat aprovats.

  Activa els fils (imbricats) als comentaris amb X nivells de profunditat: Marqueu aquesta casella per permetre els comentaris niats, i després des del menú desplegable, seleccioneu el nombre de nivells de profunditat (màxim de 10 nivells) que permetrà als comentaris niats. Tingueu en compte que els temes han de ser codificats especialment per visualitzar correctament els comentaris de niats.

  Trenqueu els comentaris en pàgines amb X comentaris per pàgina i la pàgina [última/primera] mostrada de manera predeterminada. Els comentaris haurien de mostrar-se amb els comentaris [més antics/més nous] a la part superior de cada pàgina: Marqueu aquesta casella per fer que els comentaris es visualitzin en format paginat, especificant-ne el número de comentaris que voleu que vegin a cada pàgina i l'ordre de visualització d'aquest.

 • Envieu-me un correu electrònic quan
  Cal que ens avisin per correu electrònic quan tenim un comentari nou?

  opcions de discussió

 • Per a què un comentari aparegui
  Cal que aprovem cada comentari que es publiqui en el nostre lloc web?

  opcions de discussió

 • Moderació de comentaris i Llista negra de comentaris
  En quines situacions un cometari pot ser considerat correu brossa?

  opcions de discussió
  opcions de discussió

  Podem trobar una llista de paraules utilitzades com a spam en la web del Wordpress: http://codex.wordpress.org/Spam_Words
 • Avatars
  Un avatar és una imatge que us segueix de bloc en bloc i apareix al costat del vostre nom quan feu comentaris en llocs que permeten avatars. Aquí podeu activar que es mostrin els avatars de la gent que comenta al vostre bloc.

  Opcions

Darrera modificació: dimarts, 8 novembre 2011, 13:47