Compartim els nostres continguts en les xarxes socials

Una de les grans avantatges del sistema de blocs és que està pensat com una eina web 2.0, per tant és molt senzill integrar-lo amb les xarxes socials.Hi ha diverses extensions que ens poden ajudar en aquesta tasca. Als blocs de xarxanet.org hem escollit aquesta:

  • Sociable
    Comparteix!

Aquesta extensió ajuda a que els visitants de la nostra web puguin compartir un contingut amb facilitat en les xarxes socials que nosaltres escollim.

Per instal·lar-lo cal activar-lo en la secció d’extensions:

Activar

Un cop activat ens apareix una nova entrada en el menú d’Opcions:

Menú

En aquesta pàgina veurem moltes opcions de configuració d’aquesta extensió. Repassem les que ens son més interessants per al nostre bloc!

Primer, haurem d’escollir quines xarxes socials volem mostrar. Hi ha una llista molt llarga, es important escollir les xarxes que tenen incidència en el nostre entorn.

Xarxes socials

Una altra secció que ens interessa marcar és en la que podem canviar el text que apareixerà acompanyant els enllaços a les xarxes socials. Apareix en anglès, així que és convenient canviar-lo.

Canviar el text

El text que hem de substituir és el que apareix entre <strong> i </stong>.

La següent opció de configuració a la que hem de parar atenció és la que ens permet indicar a quines parts del nostre web volem que apareguin els enllaços cap a les xarxes socials.

a on?

I, per acabar, és bona idea que cliqueu aquesta opció:

Target blank

Això farà que els enllaços cap a les xarxes socials s’obrin en una finestra nova, de manera que no es tancarà la finestra de la nostra web.

Darrera modificació: dilluns, 7 novembre 2011, 19:11