Quin és el millor moment per publicar a les xarxes socials?

Aquesta pregunta és una de les més recurrents en el món de les xarxes socials. I tampoc hi ha una resposta clara, ja que depèn molt dels hàbits dels vostres seguidors i seguidores. Molts de vosaltres penseu que possiblement el millor moment és a la tarda-vespre, però i si la majoria dels vostres seguidors i seguidores, treballen en un torn de tarda? I si utilitzen les xarxes socials com a eina de treball, les utilitzaran a la tarda-nit?

Com podeu veure no hi ha una resposta clara a aquesta pregunta. Però si que podeu fer dos coses. Una, és analitzar quina és la franja horària en la qual les vostres publicacions han estat més compartides o hi hagut més interacció. L'altre és utilitzar diferents eines que puguin detectar quin és el moment del dia en el qual hi han més seguidors i seguidores connectats a la xarxa social. 

D'aquest tipus d'eines, hi han dos tipus. Les que us indiquen les hores on hi ha gent més connectada i la que us programen les publicacions de continguts, quan hi ha gent més connectada. Us recomanem escollir aquesta última opció, ja que si escolliu la primera, haureu d'estar connectant-vos reiteradament a aquestes eines per conèixer quina és la millor hora per publicar. Penseu que els vostres seguidors i seguidores, van augmentant o disminuint. 

D'eines de programar les publicacions n'hi han molt tipus, i què incorporin aquesta possibilitat de publicar en hora de màxima audiència, també. Hootsuite i Buffer, tenen una opció de publicar la publicació programada, en el moment que hi hagi més usuaris i usuàries connectades. Aquesta opció és genial, perquè us assegura que la vostra publicació la pugui veure el màxim de gent possible. 

Darrera modificació: diumenge, 21 agost 2016, 13:07