Què son les extensions?


Com el seu propi indica, les extensions amplien allò que pot fer el nostre Wordpress. Són parts del nostre bloc que han estat dissenyades i creades per programadors que treballen en comunitat, però son externes al Worpress. En altres llocs les anomenen plugins, el seu nom en anglèsPer poder activar les extensions, heu d’anar al menú lateral i clicar on posa Extensions;)

gestiona les extensionsSi ho feu, veureu una llista tant llarga com aquesta:

(si vols veure-la en gran, fes clic sobre la imatge!)


En aquesta llista veiem el nom de la extensió, i una explicació del que fa aquesta. A sota, podeu veure un enllaç on posa Activa, i dos altres enllaços a la web del programador i a la web del projecte concret (ens serveix per tenir més informació del que fa aquesta extensió.

Si volem activar una extensió concreta, només cal clicar en l’enllaç Activa.

Si volem activar varies extensions al mateix temps, hem de marcar la petita casella del costat de les que volem activar (checkbox), i anar al extrem de la llista (a dalt o a baix), on hi trobarem un desplegable on posa Accions massives. Cliquem en ell, marquem Activar i desprès al botó Aplica. D’aquesta manera, amb un sol pas, activarem diversos plugins.

Recorda que tenir la web plena d’extensions i ginys la pot fer molt recarregada i distreure al navegant del que és important: el contingut.
Activa el calendari


Com exemple, pots aprendre com s'activa un calendari per mostrar les activitats programades en el teu lloc web, seguint el videotutorial


Darrera modificació: dimarts, 22 abril 2014, 13:35